went camping had problems with Vector

View previous topic View next topic Go down

went camping had problems with Vector

Post by gwhunter on Fri Jul 05, 2013 10:21 am

I went camping and every mag I shot out of my vector ftf on the second last round, Any ideas I was using American Eagle.

gwhunter

Posts : 12
Join date : 2013-05-22

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by Solscud007 on Fri Jul 05, 2013 10:25 am

Hmm sounds like a malfunction someone else had. It might be mag related? This only happened recently and not before?

_________________
Most of the information I find and collect about the Kriss is documented on my facebook page.
http://www.facebook.com/pages/Kriss-Super-V/157275704339968
avatar
Solscud007
MOD

Posts : 1580
Join date : 2012-01-05
Age : 37
Location : Pittsburgh, PA

http://www.facebook.com/pages/Kriss-Super-V/157275704339968?sk=w

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by gwhunter on Fri Jul 05, 2013 11:05 am

first 300 rounds were flawless, with blazer brass. Then I got a bunch of American Eagle and it started and when I bought more blazer it still did it. The mag came with the gun and I havent hit 1200 rounds yet.

gwhunter

Posts : 12
Join date : 2013-05-22

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by Solscud007 on Fri Jul 05, 2013 11:08 am

Try a different and new mag.

_________________
Most of the information I find and collect about the Kriss is documented on my facebook page.
http://www.facebook.com/pages/Kriss-Super-V/157275704339968
avatar
Solscud007
MOD

Posts : 1580
Join date : 2012-01-05
Age : 37
Location : Pittsburgh, PA

http://www.facebook.com/pages/Kriss-Super-V/157275704339968?sk=w

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by kopyking on Mon Jul 22, 2013 6:41 pm

Try different ammo. I was having the same prob, it was the ammo.

kopyking

Posts : 13
Join date : 2013-05-19

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by MadDogDan on Tue Jul 23, 2013 9:46 am

The fact that the FTF comes at the second to the last round sounds like a weak mag spring. I would stick with the same ammo and try only a mag that you know works 100%. Then and only then if you still have a problem switch to different ammo and start the mag testing over again. That is the only way I know of to determine if it is a mag or ammo problem.

MadDogDan

Posts : 175
Join date : 2013-03-20

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by timebandit on Thu Aug 08, 2013 12:25 am

I've had a similar problem and it was a weak mag spring. Used a different mag, problem went away. As others have said, try that first.
avatar
timebandit

Posts : 14
Join date : 2013-01-01
Location : Florida

Back to top Go down

Re: went camping had problems with Vector

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum